Gebedsavond

Wij geloven dat gebed de sleutel tot Gods hart is en dat Jezus ons oproept om eensgezind te bidden.

“Als twee van jullie hier op aarde eensgezind om iets vragen, wat het ook is, dan zal mijn Vader in de hemel het voor hen laten gebeuren. Want waar twee of drie mensen in mijn naam samen zijn, ben Ik in hun midden.” (Mattheus 18: 19-20).

Jezus roept ons op om samen en eensgezind te bidden en verbindt daar een geweldige belofte aan.

Ieder gemeentelid is van harte welkom om mee te doen tijdens de gebedsavonden. Ook wanneer je niet gewend bent om hardop te bidden, is het fijn en bemoedigend om erbij te zijn en in stilte mee te bidden.

We zullen in de hal zitten en de onderlinge afstand in acht nemen.
Zolang de avondklok nog geldt, zal de avond starten om 19.00 uur. Om 20.30 zullen we de avonden uiterlijk eindigen, zodat iedereen weer op tijd thuis kan zijn.

14 apr 2021

Christengemeente Rehoboth